Efter egna behov & önskemål

Förr eller senare väljer många att bygga ett hus. Att bygga hus innebär att man själv får vara med och välja hur ens drömhus ska se ut.  När man väljer att bygga hus anlitar man i regel en hustillverkare. Tillsammans med hustillverkaren får man rita upp huset och bestämma allt från var huset ska stå till små detaljer. Möjligheten att själv planera sitt boende är en lyx som de flesta är intresserade av, någon gång i livet.

Att bygga hus är ett stort projekt i många avseenden. Självklart är det en kostnad som också innebär en flytt. Men framför allt innebär husbyggarprocessen väldigt många val. Dessa val gör det möjligt att helt anpassa sitt framtida hus efter ens egna behov och önskemål.

att bygga stenhus vad kostar det?
bygga hus skåne malmö höllviken lund svedala helsingborg ystad trelleborg vellinge skanör falsterbo ängelholm båstad torekov simrishamn hörby kristianstad skurup

Många stenhus i Skanörs-området

Det finns många stenhus över hela landet i Sverige, och de flesta vet att de är vanligare ju mer söderut man kommer. Det finns givetvis en historisk förklaring till detta, i norr finns det mer skog än här i söder. Idag behöver man inte ta hänsyn till hur mycket skog det finns i närheten när man väljer material till sin framtida villa. Men stenhus är något speciellt och det finns många fördelar med att använda lättbetong som material i sitt framtida drömhus.

Lomma Stenhus bygger ditt dröm hem.

Vi på Lomma Stenhus i Skåne har lång erfarenhet av att bygga stenhus. När Lomma Stenhus tillverkar hus väljer vi alltid noga vilka material vi arbetar med. Det finns flera saker som särskiljer oss från andra hustillverkare. För oss är långvarig kundnöjdhet det viktigaste, och vi gör alltid vårt yttersta för att ditt stenhus ska bli precis så bra som du har tänkt dig. Vi värnar också om miljön, vi väljer hållbara material och våra tillverkade hus ska alltid vara energisnåla.

bygga med lättbetong vår standard

VILL DU HA EN OFFERT?