Varför välja Lomma Stenhus?

Vårt mål är att utmärka oss genom att ha högst standard och kvalitet på marknaden. Vi har förmågan att möta upp era behov. 

Noga utvalda leverantörer

Lomma Stenhus arbetar med noga utvalda leverantörer för att ge er som kund ett tryggt och exklusivt hem. Fördelen med oss är att vi är flexibla och att allt går att ändra efter era behov och önskemål utan större extra kostnader. Vi räknar enbart av mellanskillnaden.

Vi hjälper er att ta fram samtliga handlingar för ert arkitektritade hus. Här nedan finner ni några av våra leverantörer och den standard vi utgår ifrån.

stenhus arkitektritat bygga nytt hus
h+h hplush lättbetong

Väggar av lättbetong

Hos oss är stomme och innerväggar byggda av lättbetong. Vi har valt att använda oss utav HplusH lättbetong som bygger på naturens egna resurser: vatten, cement, sand och kalk, med stor värmetröghet. Det innebär att huset håller värmen inne på vintern och stänger ut den på sommaren. Inomhusklimatet blir jämnt och trivsamt året runt. En annan fördel med lättbetong är att ni inte behöver oroa Er för fuktproblem om ni skulle spilla vatten nära väggen eller mot förmodan få vattenläckage. Ni kan helt enkelt känna Er trygga.

Platta på mark

I vår standard bygger vi platta på mark med behaglig golvvärme i hela hemmet.

Tak – Av riktigt råspont

Lomma Stenhus tak byggs på traditionellt autentiskt hantverkarsätt med ett riktigt råspont-tak, vilket många konkurrenter inte gör idag. Ovan det uniforma trätaket lägger vi underlagspapp och därefter det ytskikt ni önskar.

I vår standard har vi släta gipstak och vi ser det som en självklarhet att det är utan några skarvar. Vi får inte glömma att innertaket påverkar rummets känsla.

RÅSPONT tak bygga nytt hus
elitfönster fotograf jonas ljungdahl

Fönster

Hos oss använder vi oss utav Elit Original Alu, ett 3-glasfönster med aluminium-klädd utsida som standard. Utefter era önskemål väljer ni tillsammans med vår designer bland de många kulörer och mått som finns. Valfri RAL standardkulör utan extra kostnad.

Ytterdörrar

Vi har valt att arbeta med Ekstrands ytterdörrar. Dörrar är byggda med fokus på design, flexibilitet och framförallt den högsta kvaliteten på marknaden. En produkt från Ekstrands kännetecknas av innovativa detaljer, hög design och marknadsledande prestanda.

Innerdörrar

Vi har valt att använda massiva innerdörrar av märket Diplomat som ägs av Elit.

ytter dörr Ekstrands
inner dörr Diplomat
golv Kärsh parkett
golv sten badrum

Golv

Hos oss ingår Kärsh träparkett. Ekens naturliga och eleganta mönster framhävs i golv med breda långa plank. 1-stavsplanken kommer från stammens mitt vilket gör det starkt att gå på och vackert att titta på.

Hos oss på Lomma Stenhus ingår helkaklade badrum. Ni har även en hög pott där ni kan välja platta för 500kr/m2. Vill ni välja en dyrare eller billigare platta så räknar vi ut mellanskillnaden. Valet är ert! Plattorna väljer ni hos vår kunniga samarbetspartner Interni Kakelstudio i Malmö.

Kök

Vi är väl medvetna om att köket är husets hjärta och familjens samlingspunkt. Vi erbjuder hög standard via ett brett urval från Ballingslöv. Allt för att kunna matcha era önskemål.

kök tapwell ballingslöv lomma stenhus skåne sverige

Badrum

Ett badrum ska vara vackert och funktionellt. Vi har valt produkter designade av Tapwell såsom takdusch och kommodblandare. Speglar, kommoder är noggrant valda från HAVEN, samt duschväggar från INR och självklart har vi vägghängda WC från Duravit. Hos oss ingår Unidrain golvbrunn som standard.

Värme

Vår leverantör Nibe hjälper er med värmepanna anpassad efter ert hus.

Isolering

Vi har valt 500 mm tjock lösullsisolering som standard i våra hus eftersom val av rätt isolering är ett av de effektivaste sätten att få ett energisnålt hem, tillsammans med våra isolerande och energisnåla lättbetongväggar.

nibe värmepanna uppvärming

Har du några funderingar?

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

KONTAKT