Varför välja Lomma Stenhus?

Vårt mål är att utmärka oss med att ha högst standard och kvalitet på marknaden. Vi har även förmågan att möta upp ert behov. 

Noga utvalda leverantörer

Lomma Stenhus arbetar med noga utvalda leverantörer för att ge Er som kund ett tryggt och exklusivt hem. Fördelen med oss är att vi är flexibla och att allt går att ändra efter era behov och önskemål utan större extra kostnader. Vi räknar enbart av mellanskillnaden.

Vi hjälper er att ta fram samtliga handlingar för ert arkitektritade hus. Här nedan finner ni några utav våra leverantörer och vår standard som vi utgår ifrån.

noga-utvalda-leverantorer
ytong lättbetong väggar

Väggar av lättbetong

Hos oss är stommen byggt av lättbetong inklusive innerväggar. Vi har valt att använda oss utav Ytong lättbetong som bygger på naturens egna resurser: vatten, cement, sand och kalk, med stor värmetröghet. Vilket innebär att huset håller värmen inne på vintern och stänger ut den på sommaren. Inomhusklimatet blir jämnt och trivsamt året runt. En annan fördel med lättbetong är att ni inte behöver oroa Er för fuktproblem om ni skulle spilla vatten nära väggen eller mot förmodan få vattenläckage. Ni kan helt enkelt känna Er trygga.

Platta på mark

I vår standard bygger vi platta på mark med behaglig golvvärme i hela hemmet.

Tak – Av riktigt råspont

Lomma Stenhus tak byggs på traditionellt autentiskt hantverkarsätt med ett riktigt råspont-tak, vilket många konkurrenter inte gör idag. Ovan det uniforma trätaket lägger vi underlagspapp och därefter det ytskikt ni önskar.

I vår standard har vi släta gipstak och vi ser det som en självklarhet att det är utan några skarvar. Vi får inte glömma att innertaket påverkar rummets känsla.

råspont tak 2
fönster Elit Original Alu

Fönster

Hos oss använder vi oss utav Elit Original Alu, ett 3-glasfönster med aluminium-klädd utsida som standard. Kulörer och mått är många för att möjliggöra en snygg design efter era önskemål tillsammans med vår designer. Valfri RAL standardkulör utan extra kostnad.

Ytterdörrar

Vi har valt att arbeta med Ekstrands ytterdörrar, deras dörrar är byggda med fokus på design, flexibilitet och framförallt den högsta kvaliteten på marknaden. En produkt från Ekstrands kännetecknas av innovativa detaljer, hög design och marknadsledande prestanda.

Innerdörrar

Innerdörrar har vi valt ifrån Diplomat av kategorin massiva innerdörrar. Diplomat ägs av Elit.

ytter dörr Ekstrands
inner dörr Diplomat
golv Kärsh parkett
golv sten badrum

Golv

Hos oss ingår Kärsh 1-stavs träparkett. Vi gillar ekens naturliga och eleganta mönster. Detta framhävs i golv med breda långa plank och därav valde vi ett 1-stavs just från Kärsh. Vid 1-stavs så måste planken komma från stammens mitt vilket gör det både vackrare och bättre.

Fördelen med oss på Lomma Stenhus är att ni får välja plattor upp till 60×60 utan extra tilläggskostnad och som standard, ni har även en hög pott där ni kan välja platta för 500kr/m2. Vill ni välja en dyrare eller billigare platta så räknar vi mellanskillnaden. Valet är ert! Plattorna väljer ni hos vår kunniga samarbetspartner Interni Kakelstudio i Malmö.

Kök

Vi är väl medvetna om att köket är hjärtat av huset för många av våra kunder, det vi brukar kalla för familjens samlingspunkt. Därför har vi valt att erbjuda en hög standard som matchar era krav, vi har ett brett urval från Ballingslöv.

Vitvaror

När vi valde urval av vitvaror från Miele som leverantör, var vi måna om att ge våra kunder standard av hög kvalitet.

kök tapwell ballingslöv lomma stenhus skåne sverige

Badrum

Vackra och funktionella badrum en hög prioritet idag. Vi har därav omsorgsfullt valt Tappwell designade produkter såsom takdusch och kommodblandare för bekvämligheten och dess höga kvalitet. Speglar, duschväggar och kommoder är noggranna valda från INR och självklart har vi vägghängda WC-stolar.

Hos oss ingår Unidrain golvbrunn som standard.

Värme

Vi har valt att använda oss av Nibe som leverantör, våra experter hjälper er med en värmepanna som är anpassad efter ert hus.

Isolering

Vi har valt att ha ca: 500mm tjock lösullsisolering som standard i våra hem eftersom isolering är ett av husets mest effektiva sätt att få till ett energisnålt hem, tillsammans med våra isolerade och energisnåla lättbetongväggar.

nibe värmepanna

Har du några funderingar?

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

KONTAKT